ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Ми відповідально ставимося до обробки і зберігання персональної інформації споживачів послуг Освітньої платформи «Avtoosvita», а також відвідувачів сайтів https://www.learn.avtoosvita.com.

Відповідно до Закону України  «Про захист персональних даних», заповнюючи дані реєстраційної форми (замовлення) та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (далі – Політика конфіденційності) Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних, які можуть бути отримані нами в процесі використання Вами веб-сайту https://www.learn.avtoosvita.com з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при наданні послуг.

Ви також погоджуєтесь з тим, що Власник персональних даних має право надавати доступ та передавати Ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, виключно, якщо при цьому не змінюється мета їх обробки та лише у випадках, передбачених даною Політикою конфіденційності та /або законодавством України.

Цим Ви підтверджуєте, що Ви маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією Політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що в ній викладені. Ніхто у віці до 18 років не повинен надавати нам персональну інформацію через веб-сайт https://www.learn.avtoosvita.com. Ми не збираємо цілеспрямовано персональну інформацію осіб молодше 18 років. Батьки та опікуни повинні постійно контролювати пов’язану з цим діяльність своїх дітей.

  1. Обсяг персональних даних

Політика застосовується щодо всіх Ваших персональних даних, які можуть бути отримані нами в процесі використання Вами веб-сайту https://www.learn.avtoosvita.com. При здійсненні замовлення та заповненні реєстраційної форми (замовлення/заявки, тощо), Ви надаєте для обробки свої персональні дані – зокрема, ім’я, адреси, номера телефону, e-mail, банківських даних, тощо.

Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та з власного бажання.

Ми просимо Вас повідомляти тільки ті персональні дані, які необхідні для надання обраної Вами послуги, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит/претензію. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також можемо обробити їх з необхідним рівнем захисту.

Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Погоджуючись з умовами цієї Політики конфіденційності, Ви підтверджуєте, що в момент збору персональних даних Ви повідомлені про осіб, яким передаються персональні дані, зміст і цілі збору персональних даних. Ви підтверджуєте (гарантуєте), що персональні дані, які передані нам на обробку, передані за згодою власників персональних даних і в рамках Законодавства.

У разі незгоди з умовами цієї Політики, Ви зобов’язані припинити використовувати веб-сайт https://www.learn.avtoosvita.com.

  1. Мета збору персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей, при цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей:

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань. Для забезпечення наших споживачів/клієнтів постійною клієнтською допомогою та технічною підтримкою.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну у наших продуктах або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв’язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта, для відправлення комерційних (маркетингових) повідомлень, що містять додаткову інформацію про продукти та послуги, актуальні акції та спеціальні пропозиції.

Виконання договірних та інших зобов’язань перед споживачами/клієнтами за угодами, укладеними між Освітньою платформою «Avtoosvita» та споживачами/клієнтами або третіми особами в інтересах споживача/клієнта.

Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України.

  1. Передача персональних даних третім особам

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо персональні дані, які отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо персональні дані у таких випадках:

–  ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;

– ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам технічну підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення, а також в інших випадках визначених чинним законодавством України.

  1. Cookies та інші технології відстеження.

Cookies – це невеликі текстові файли, які зберігають сайти на комп’ютері або мобільних пристроях в момент, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, сайт на час пам’ятатиме Ваші переваги і дії, які Ви виконали, в тому числі для того, щоб Вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп’ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь.

Cookies та інші технології відстеження в наших веб-сайтах можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації веб-сайту https://www.learn.avtoosvita.com, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Cookies та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.

Повідомляємо Вам, що у налаштуваннях деяких інтернет-браузерів можна налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому Ви повинні розуміти, що якщо Ви вимкнете деякі файли cookies, функціональність веб-сайта https://www.learn.avtoosvita.com може бути обмежена і Ви не зможете використовувати всі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сторінок.

  1. Місцезнаходження персональних даних.

Дані обробляються в операційних офісах Освітньої платформи «Avtoosvita» і в інших місцях, де знаходяться сторони, що займаються їх обробкою. За додатковою інформацією слід звертатися до нас (оператора даних і власника бази даних).

Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження, скарги або побажання щодо захисту і обробки персональних даних, Ви можете звертатися до служби підтримки Освітньої платформи «Avtoosvita» E-mail: avtoosvita@ukr.net.

     6.   Видалення персональних даних.

   
Для видалення персанальних даних звертайтеся
до служби підтримки Освітньої платформи «Avtoosvita» E-mail: avtoosvita@ukr.net.

Обов’язково вказуйте у всій кореспонденції свої ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, а також детальні питання, зауваження, скарги чи вимоги.

Адміністративний орган із захисту персональних даних в Україні – це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Ви можете звертатися до нього зі скаргами або пропозиціями, якщо вважаєте, що порушені Ваші права у зв’язку з обробкою персональних даних.

Ця Політика конфіденційності може бути змінена або припинена Освітньою платформою «Avtoosvita» в односторонньому порядку без попереднього повідомлення користувачів, в тому числі, якщо цього вимагає чинне законодавство. Нова редакція Політики конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на сайті https://www.learn.avtoosvita.com, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. Тому ми просимо Вас відвідувати веб-сайт https://www.learn.avtoosvita.com, щоб переконатися в тому, що Ви володієте актуальною інформацією.